Poświąteczny wtorek. Otwieramy lodówkę, a tam... pełno resztek: jajka na twardo, czerstwy chleb, wyschnięte drożdżowe ciasta i babki, skrawki wędlin.
Zamiast je wyrzucać, możemy wyczarować z nich prawdziwe smakołyki.
Reklama
Opublikowano:
wt, 3 kwi 2018 17:30
2018-04-03T15:30:00.000Z
Autor:
Honorata Dmyterko
Przeczytaj również:
Poświąteczny wtorek. Otwieramy lodówkę, a tam... pełno resztek: jajka na twardo, czerstwy chleb, wyschnięte drożdżowe ciasta i babki, skrawki wędlin.
Zamiast je wyrzucać, możemy wyczarować z nich prawdziwe smakołyki.
Polecane artykuły:
Chcesz przeczytać cały artykuł? Wystarczy, że założysz konto lub zalogujesz sie na już istniejace